Publicat la 2022-12-05 12:49:02

Când temperaturile au început să scadă , iar zăpada și-a făcut apariția pe munți, ai crede că traseele pe munte vor intra în extrasezon. Noi suntem aici, să-ți arătăm că, drumețiile de iarnă oferă și mai multă distracție, provocare și priveliști uluitoare.

Așa că nu sta înăuntru toată iarna - profită de traseele locale pentru a încerca drumețiile de iarnă. wink

person walking on snowy mountain during daytime

Mai puțină aglomerație

Cu toții preferăm un traseu liber, dar în lunile calde putem avea parte de unul doar dimineața devreme sau în mijlocul săptămânii. Vremea rece ține mulțimile departe și îți oferă un traseu "privat" laugh

Poze spectaculoase

Gândește-te la „like-urile” pentru următoarea ta postare pe instagram. Strălucirea naturală pe care o oferă zăpada este visul oricărui fotograf, permițându-ți să fotografiezi ca un profesionist, chiar dacă doar folosești doar telefonul.

two person climbing on mountain covered snow

Liniște

Cu frunzele dispărute și cu ramurile copacilor îngreunate de zăpadă, devine foarte liniștit pe traseu. Dacă simți orice stres - pregătește-te ca acesta să dispară.

Fără insecte

Trebuie să spunem mai multe? laugh

Depistezi urme de animale

De la veverițe, la căprioare, la urși, este mult mai ușor să observi urme de animale în timpul iernii. Vei fi uimit atunci când vezi primul oară o urmă de urs sau lup.

Poate fi o provocare!

Fără îndoială că drumețiile de iarnă sunt mai provocatoare - și dacă crezi că este un beneficiu, ai dreptate!

Arde mai multe calorii

Drumețiile de iarnă sunt o modalitate excelentă de a îți menține puterea și forma fizică pe care le-ai acumulat în lunile calde și de a ține sub control creșterea în greutate iarna. Sari peste sală pentru o zi. Ieși în natură - care are o mulțime de beneficii!

Sănătate mintală

S-a demonstrat că natura are un impact pozitiv asupra creierului și corpului nostru. Dacă suntem îmbrăcați corespunzător și pregătiți pentru condițiile de afără, să ieșim pentru o gură de aer proaspăt ne ajută să ne eliberăm mintea și să scăpăm de anxietățile noastre.

Sentimentul de după drumeție

După o excursie aventuroasă în zăpadă, să te întorci acasă și să te încălzești este cel mai bun sentiment! Te simți revigorat de când ai fost afară în aerul rece, doar pentru a te ghemui din nou în pătura ta călduroasă.

Este de nedescris senzația pe care o simți, când îți dai jos echipamentul de drumeție, și te relaxezi cu o băutură caldă-n mână. Sau, și mai bine, într-o baie caldă plăcută.

Vederi superbe

Vei vrea să te oprești brusc, de nenumărate ori, pentru a admira înconjurimile. Zăpada transformă o pădure frumoasă sau un vârf de munte într-un tărâm al minunilor.

snow covered pine trees on mountain

Ce zici? Te-ai convins de beneficiile unui traseu de iarnă? smiley Aruncă un ochi peste calendarul cu excursii aici.

Produse recomandate

Drumetie in Cheile Vârghișului, Muntii Persani

Cheile Vârghișului

20 iunie 2021
Trekking
150,00 lei
0

Excursie la Cabana Mălăiești

Cabana Mălăiești

04 iulie 2021
Trekking
150,00 lei
0

Excursie in fabuloasele pesteri din Balcani

Pesteri din Balcani

01 august 2021
Relaxing
170,00 lei
4

O zi de plaja si vizitarea castelului din Balcic

Castelul Reginei Maria

07 august 2021
Relaxing
180,00 lei
0