Publicat la 2021-05-25 13:19:50

Te pregătești pentru o excursie activă pe munte de o zi și nu știi ce să îți iei la tine? Venim noi în ajutorul tău cu câteva sfaturi.

Pe trasee întâlnim frecvent familii cu pachete supradimensionate, bețe de trekking, pachețele de mâncare extravagante ... ați înteles voi ideea. Noi trebuie să găsim echilibrul între a aduce ceea ce avem cu adevărat nevoie și a ști când pur și simplu împachetăm prea mult.

Alege rucsacul potrivit. Asigură-te că este confortabil, că are curele reglabile și că este ușor. Ține minte că toate fermoarele, buzunarele și dispozitivele suplimentare adaugă greutate.

Jachetele joacă și ele un rol important. Jachetele ușoare și impermeabile sunt cele mai bune, deoarece te vor proteja împotriva ploii și îți vor ține de cald dacă vântul își face apariția.

Apa este esențială. Adu multă. Îți sugerăm bidoane portabile de apă, sunt mai mari și mult mai ușor de reumplut.

Telefonul și portofelul. În zilele noastre, oamenii nu par să meargă departe fără telefonul lor. Sunt o alternativă ușoară la un aparat de fotografiat greu. De altfel te ajută să capturezi momentele drăguțe de pe parcursul drumeției. Telefonul mobil oferă, de asemenea, un mijloc de comunicare în caz de urgență.

Și toate celelalte lucruri opționale...

Aici pachetul tău poate deveni foarte greu, dacă nu știi unde să te oprești. Poți aduce un binoclu, camere foto, dulciurele, bețe de trekking...

De asemenea recomandăm și: șervețele, igienizant pentru mâini,  ochelari de soare și protecție solară suplimentară, spray de țânțari și îmbrăcăminte suplimentară.

Ține minte că nu ai nevoie de multe bagaje pentru o drumeție de o zi pe munte, ai nevoie doar de multă energie și voie bună. Iar buna-dispoziție este garantată când pleci cu Autocarul Bucuriei.

 

Cocea Natalia

Produse recomandate

ULTIMELE LOCURI! Aventura pe Valea lui Stan

Valea lui Stan

27 iunie 2021
Trekking
Last minute
150,00 lei
5

Excursie la Lacul Vulturilor si Vârful Mălâia

Lacul Vulturilor

10 iulie 2021
Trekking
150,00 lei
4

Excursie la Cabana Mălăiești

Cabana Mălăiești

04 iulie 2021
Trekking
150,00 lei
0

Drumetie la Cascada Moara Dracului

Cascada Moara Dracului

25 iulie 2021
Trekking
150,00 lei
1

Excursie in fabuloasele pesteri din Balcani

Pesteri din Balcani

01 august 2021
Relaxing
170,00 lei
4

O zi de plaja si vizitarea castelului din Balcic

Castelul Reginei Maria

07 august 2021
Relaxing
180,00 lei
0

ULTIMELE LOCURI! Bujorii Din Ciucas

Bujorii din Ciucas

03 iulie 2021
Trekking
150,00 lei
2