BUCURIA vine din interiorul nostru, din alegerile pe care le facem. Fiecare dintre noi are un autocar al sau, cu opriri in destinatii inedite si memorabile, din care dam nastere unei noi experiente, si unde curiozitatea pentru a descoperi locuri frumoase, pline de aventura, este primordiala.

Cu noi, te vei incarca cu energie pozitiva, iar rutina si stresul sunt departe de a ne fi prin preajma. Noi nu stim ce inseamna rutina si stres smiley. Cunoastem doar termenii pozitivi ai vietii, trairile intense, care ne conecteaza cu frumoasa natura si culorile ei.

Ce este AUTOCARUL BUCURIEI? Este un autocar cu un grup de oameni cu experienta si turisti cu un vibe molipsitor, dornici de a impartasi frumusetea naturii si a vietii. Ai vreo intrebare care vine o data cu primul pas facut spre expeditia noastra? Cu mare drag te lamurim, te ghidam si ajutam, formand impreuna o echipa, nu-i asa?

Tot ce trebuie sa faci este sa te lasi purtat de experienta unei noi aventuri de neuitat, plina de viata, BUCURIE si adrenalina, iar cu noi vei ajunge pe culmea fericirii si mai apoi pe varful prieteniei. Ce zici? Speram ca ti-am activat simturile si ti-am starnit curiozitatea laugh!